Inloggen

Hondje familie Kluivert overleden na aanrijding auto

04 02 2019 -

Verschrikkelijk nieuws voor Rossana Kluivert en haar gezin. Ze hebben dit weekend afscheid moeten nemen van hun chihuahua Hummer. Het hondje werd zondag overreden door een auto toen hij plotseling wilde oversteken


Op Instagram deelt de hondenliefhebster het trieste nieuws. 'Wat hadden we het fijn vandaag', begint ze haar bericht. 'We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij. Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten.'

Rossana deelde lief en leed met haar chihuahua. Zijn plotselinge dood valt haar dan ook erg zwaar. 'Lieve kleine held ik wil van de daken schreeuwen wat je voor ons betekent.
Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest. Om alles compleet te maken kwam Shane ter wereld en je mocht als een van de eerste kennis maken met hem.

 

Het ongeluk gebeurde in Barcelona, en ook dochter Demi die een speciale band met het hondje had, was getuige van het ongeluk. 'Daarom kwam ze ook naar Barcelona dit weekend (om even goed met Hummer te knuffelen mam).' Volgens Rossana hebben ze dat gisteren dan ook nog even goed gedaan.  

Mobiel Standaard