Inloggen

Echtgenoot Pink onder vuur om Insta-filmpje

31 01 2019 -

Carey Hart, de man van Pink, heeft een video op Instagram gepost, waarin hun 7-jarige Willow te zien is tijdens een schietoefening met een geweer. Het meisje oefent samen met haar vader, die in een bijbehorend bericht laat weten dat hij haar al heeft leren schieten vanaf dat ze 3 jaar oud was.


'Ik heb al een poosje niets meer gedaan om de 'vader en moeder-politie' te alarmeren. Willow en ik schieten hier met een .22 geweer en ze wordt steeds beter. Ze kan een bord raken vanaf bijna 30 meter. Even voor de goede orde: niemand bij ons thuis jaagt, we vinden het gewoon leuk om te schieten als sport. Ik voed de kinderen op met kennis van de wapens, leer ze hoe ze ermee om moeten gaan, op dienen te bergen en voorkom dus dat een wapen in ongeschoolde handen terecht komt. Kennis is macht,' aldus Carey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carey Hart (@hartluck) op


Het regende reacties, variërend van boosheid tot begrip. Een aantal volgers zegt 'niet te snappen wat een kind met een geweer moet'. Anderen prijzen Carey juist voor het feit dat hij zijn kinderen op een verantwoorde manier met wapens leert omgaan. Hart kreeg eerder ook flinke kritiek toen hij zijn 2-jarige zoon Jameson op een dirt bike liet rijden, iets wat veel mensen gevaarlijk vonden. Hierop nam Pink het voor haar man op en zei cynisch: 'Help me, Instagram. We zouden niet weten hoe we een kind moeten opvoeden zonder jullie.'

Mobiel Standaard