Inloggen

Eddie Murphy niet geïntresseerd in dochter

15 03 2018 -

Hollywoodster Eddie Murphy heeft er geen behoefte aan om zijn 10-jarige dochter Angel te zien. Dat werd duidelijk tijdens een zitting in Los Angeles.


De tienjarige Angel is de dochter van Eddie Murphy en Mel B., verwekt tijdens een kortstondige relatie tussen de twee in 2013. Murphy heeft zelf lange tijd ontkent dat hij haar vader is, maar een DNA-test bewees dat hij toch echt de biologische vader is. Maar de acteur wil niets van zijn dochtertje weten.

Mel B. is momenteel verwikkeld in een pittige rechtszaak met haar ex-man Stephen Belafonte. Belafonte is, volgens de Daily Mail, juist wél geïnteresseerd in het meisje. Hij vecht voor het recht om als stiefvader 'zijn' dochter te bezoeken, en benadrukt dat hij haar al die tien jaar tijdens zijn huwelijk met Mel B. mee heeft opgevoed: 'Ze heeft me pappa genoemd vanaf dat ze begon te praten'.

Mel B. weigert haar ex-man om Angel te  mogen bezoeken. Daarom probeerde zijn advocaat, Grace Jamra, het bij Eddie Murphy. Maar hij wil niet mee werken. Zijn advocaat liet weten dat Murphy geen contact met het meisje had en simpelweg 'niet geïnteresseerd' is.

Mobiel Standaard