Inloggen

Humberto Tan nog steeds samen met zijn Ineke

10 10 2017 -

Humberto Tan zegt nog steeds samen te zijn met zijn vrouw Ineke. Dat liet hij gisteravond vallen tijdens de uitzending van RTL Late Night.


De presentator kwam op het onderwerp door zijn tafelgast van gisteravond, Mattie Valk. De radio-dj heeft het deze zomer ook zwaar gehad omdat hij ruzie kreeg met zijn dj-maatje en goede vriend Wietze de Jager. Humberto zei aan tafel het gevoel te ‘herkennen’. ‘Ik was blij dat we dat konden delen,’ reageerde Mattie terwijl hij de talkshow-host vriendelijk aantikte. Humberto vervolgde: ‘Nou ja, ik ben nog bij mijn partner dus dat is wel iets anders dan jouw situatie. Maar ik snap dat als je uit elkaar gaat, en de hele wereld kijkt mee en vormt een mening, dat dat niet leuk is’.

Humberto heeft gezwegen over zijn thuissituatie. Het enige wat hij vermeldt heeft, is dat hij privé ‘geen leuke periode’ doormaakt.

Deze zomer zocht zowel Humberto als Dionne hun rust in het buitenland. Zij maakte lange wandelingen in het Gora National Park in Montenegro, hij stortte zich op zijn fotografiehobby in Kroatië en Griekenland.

Humberto en Ineke wonen in Amstelveen met hun kinderen Isa (19), Julia (16) en Benjamin (10).

Mobiel Standaard