Inloggen
 • Frank Zappa herleeft in hologramconcert RAI Theater

  04.02.2019 - De legendarische Amerikaanse gitarist en componist Frank Zappa komt in holografische vorm op 17 mei naar het RAI Theater in Amsterdam voor een concert met de titel The Bizarre World of Frank Zappa.

  Lees verder
 • Hondje familie Kluivert overleden na aanrijding auto

  04.02.2019 - Verschrikkelijk nieuws voor Rossana Kluivert en haar gezin. Ze hebben dit weekend afscheid moeten nemen van hun chihuahua Hummer. Het hondje werd zondag overreden door een auto toen hij plotseling wilde oversteken

  Lees verder
 • Anna wint Heel Holland Bakt

  03.02.2019 - Marinier Anna is de winnaar geworden van de zesde editie van Heel Holland Bakt. De half-Turkse, half-Nederlandse marinier wist de jury te overtuigen met haar 'gravity cake'. Daarmee wist ze de andere twee finalisten, ontwerpster Maroeska en thuiszorgster Nicole, te verslaan in de spannende finale.

  Lees verder
 • 'Rudi Lubbers snel naar Nederland'

  03.02.2019 - Rudi Lubbers komt snel terug naar Nederland. Hij hoopt binnenkort van het Nederlandse consulaat in Bulgarije een noodpaspoort te krijgen. Dat meldt Rini Wagtmans na berichtgeving door de NOS. Hij coördineert de hulpactie voor de aan lager wal geraakte oud-bokser en heeft contact met het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wanneer Lubbers precies terug kan keren, weet Wagtmans nog niet.

  Lees verder
 • 'Tim Immers breekt met zijn Stella'

  Nóg een GTST-scheiding?

  03.02.2019 - Na het nieuws vorige week dat Everon Jackson Hooi en zijn Jozua hun verloving hebben verbroken, lijkt er nóg een GTST-scheiding in de lucht te hangen. Het huwelijk van soap-collega Tim Immers zou aan een zijden draadje hangen, en volgens insiders zelfs al voorbij zijn.

  Na 17 jaar lijkt de koek op
 • Zoontje voor Lily Aldridge

  03.02.2019 - Victoria's Secret-model Lily Aldridge (33) en haar echtgenoot Caleb Followill (37), zanger van de band Kings Of Leon, hebben een zoon gekregen. De baby, die dinsdag is geboren, heet Winston Roy Followill.

  Lees verder
 • Angela Groothuizen ‘levend decor’ in The World’s Best

  03.02.2019 - Angela Groothuizen maakt zondag in The World’s Best haar debuut als jurylid in een grote Amerikaanse tv-show. Maar echt veel verwacht ze daar niet van. “Wij zijn gewoon levend decor eigenlijk. We moeten het niet groter maken dan het is”, zegt ze.

  Lees verder
 • Pete Davidson heeft date met Kate Beckinsale

  02.02.2019 - Komiek Pete Davidson had vrijdagavond een date met de Britse actrice Kate Beckinsale. Ze verlieten hand in hand zijn stand-upshow in West Hollywood.

  Lees verder
Mobiel Standaard