Inloggen
 • Maartje van de Wetering wint Maestro

  Maartje van de Wetering wint Maestro

  17.12.2017 - Maartje van de Weterig mag zich dit seizoen de winnaar van Maestro noemen. Uit handen van presentator Frits Sissing mocht ze de Gouden Baton in ontvangst nemen.

  Lees verder
 • Loes Luca heel erg preuts

  Loes Luca heel erg preuts

  17.12.2017 - Loes Luca zou zich nooit met een vreemde man in bed laten betrappen, iets dat haar personage in Huisvrouwen Bestaan Niet wel overkomt. 'Dat zou mij nooit gebeuren, daar ben ik veel te preuts voor', bekent de actrice uit ‘t Schaep en Ja Zuster Nee Zuster. 'Dat zouden veel mensen niet zeggen, maar toch is het zo.'

  Lees verder
 • Ans Markus werkt aan film over haar leven

  Ans Markus werkt aan film over haar leven

  17.12.2017 - Ans Markus werkt aan een documentaire over haar eigen leven. Regisseurs David Kaspi en Michael Ballak volgen de nu 70-jarige kunstenares al een aantal jaren met een camera.

  Lees verder
 • Gene Simmons aangeklaagd voor seksueel wangedrag

  Gene Simmons aangeklaagd voor seksueel wangedrag

  17.12.2017 - Kiss-voorman Gene Simmons wordt aangeklaagd voor seksueel wangedrag. Volgens een radiopresentator maakte hij 'ongewenste avances' en zou de bassist haar hebben 'vastgegrepen.'

  Lees verder
 • 'Finale Maestro wordt smaakkwestie'

  Hadewych en Maartje strijden om gouden baton

  'Finale Maestro wordt smaakkwestie'

  17.12.2017 - Hadewych Minis en Maartje van de Wetering maken zondagavond uit wie dit seizoen de beste amateurdirigent is in de finale van Maestro. De actrices gunnen elkaar de winst maar wie de gouden baton mee naar huis neemt wordt waarschijnlijk puur een smaakkwestie.

  'We zijn ontzettend aan elkaar gewaagd'
 • Rogier geniet van de camera's

  Rogier geniet van de camera's

  16.12.2017 - Afgelopen week was op televisie te zien hoe Gordon besloot om niet in het huwelijksbootje te stappen omdat hij geen vlinders in zijn buik had. De nuchtere, Hollandse Rogier kreeg dus helaas niet wat hij wilde: samen met Gordon oud worden. Gelukkig voor alle fans van deze Leidse vader, is hij nu veel op televisie te zien. En daar geniet hij met volle teugen van.

  Lees verder
 • Airen Mylene showt babybump

  Airen Mylene showt babybump

  16.12.2017 - Airen Mylene heeft op Instagram een foto geplaatst van haar babybuik. En wát staat het haar mooi!

  Lees verder
 • Nieuwe coupe voor Daphne van Gerwen

  Nieuwe coupe voor Daphne van Gerwen

  16.12.2017 - Daphne, de vrouw van Michael van Gerwen, heeft zichzelf een nieuwe coupe aangemeten. Ze is van een bruine naar een vurig-rode coupe gegaan.

  Lees verder
Mobiel Standaard