Inloggen
 • Zoons Lennon en McCartney zoeken elkaar op

  Zoons Lennon en McCartney zoeken elkaar op

  14.08.2018 - Sean Ono Lennon en James McCartney, de zoons van Beatle-zangers John Lennon en Paul McCartney, hebben elkaar opgezocht. De twee deelden van hun ontmoeting een foto op sociale media, waarna volgers al snel repten van een mogelijke samenwerking.

  Lees verder
 • 'Demi Lovato slikte oxycodon'

  'Demi Lovato slikte oxycodon'

  14.08.2018 - Demi Lovato heeft op de avond van haar overdosis vorige maand hoogstwaarschijnlijk de pijnstiller oxycodon, dat steeds vaker als drug wordt gebruikt, geslikt. Dat zeggen bronnen tegen TMZ. De pillen bevatten de stof fentanyl, een opiaat dat dertig tot vijftig keer sterker is dan heroïne. Fentanyl werd andere artiesten, zoals Prince en Lil Peep, eerder wel fataal.

  Lees verder
 • Calvin Harris bundelt krachten met Sam Smith

  Calvin Harris bundelt krachten met Sam Smith

  14.08.2018 - Calvin Harris heeft opnieuw een grote naam gestrikt voor een muzikale samenwerking. Vrijdag brengt hij een single uit met niemand minder dan Sam Smith, zo maakte de Schotse dj bekend via sociale media. 'Ik ben hier erg enthousiast over', schrijft hij. 'Verrassing!', meldt Sam Smith op zijn beurt op Twitter. 'Ik kan niet wachten tot jullie het nummer kunnen horen.'

  Lees verder
 • Groot alarm bij villa Rihanna in Los Angeles

  Groot alarm bij villa Rihanna in Los Angeles

  14.08.2018 - De politie in Los Angeles is maandagavond met groot materieel uitgerukt naar de villa van Rihanna in de heuvels van Hollywood. De beveiligingsinstallatie in de woning was afgegaan. De zangeres was op dat moment niet thuis.

  Lees verder
 • Aretha Franklin thuis in hospicezorg

   Aretha Franklin thuis in hospicezorg

  14.08.2018 - Volgens een bron dichtbij Aretha Franklin is de zangeres momenteel thuis in hospicezorg. Maandag kwam het bericht naar buiten dat de gezondheid van Franklin hard achteruit gaat en dit laatste nieuws bevestigt dat.

  Lees verder
 • Snoop Dogg maakt een opmerkelijke carrièremove

  Snoop Dogg maakt een opmerkelijke carrièremove

  14.08.2018 - Snoop Dogg maakt een opmerkelijke carrièremove: hij wordt musicalster. De rapper trekt in oktober de theaters in om een op hem geïnspireerd stuk op het toneel ten toon te spreiden. De musical, getiteld The Redemption Of A Dogg, zal ondersteund worden door zijn muziek.

  Lees verder
 • Huis John Mayer in Beverly Hills leeggeroofd

  Huis John Mayer in Beverly Hills leeggeroofd

  14.08.2018 - John Mayer kan toegevoegd worden aan het rijtje sterren bij wie ingebroken is. Volgens KCAL9, een lokale televisiezender uit Los Angeles, is zijn huis afgelopen vrijdag leeggeroofd. Gelukkig was de zanger op dat moment zelf niet thuis.

  Lees verder
 • Sylvia Geersen weer verliefd

  Sylvia Geersen weer verliefd

  14.08.2018 - Sylvia Geersen is sinds een poosje weer verliefd. Dat maakte het 32-jarig model beken op Instagram. Model en collega Robin Pijls is de nieuwe man in haar leven.

  Lees verder
Mobiel Standaard