Inloggen
 • Koning en koningin op balkon Noordeinde

  Koning en koningin op balkon Noordeinde

  19.09.2017 - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben dinsdagmiddag samen met prins Constantijn en prinses Laurentien naar het massaal toegestroomde publiek gezwaaid vanaf het balkon van Paleis Noordeinde. De balkonscène is een traditie waar altijd veel mensen op afkomen.

  Lees verder
 • Koning: 'Nederland staat er stukken beter voor'

  Koning: 'Nederland staat er stukken beter voor'

  19.09.2017 - De Nederlandse economie bloeit en de schatkist is gezond. Dat heeft koning Willem-Alexander gezegd in de troonrede, waarmee het parlementaire jaar is geopend. Wel is het belangrijk dat meer mensen gaan profiteren van de economische voorspoed, aldus de koning.

  'Dankzij de veerkracht en het harde werken van de Nederlander'
 • Beatrix zwaait naar haar zoon

  Beatrix zwaait naar haar zoon

  19.09.2017 - Prinses Beatrix wachtte op Prinsjesdag de Glazen Koets op bij het Kabinet van de Koning, met uitzicht op de Hofvijver in Den Haag. Van achter het raam zwaaide ze breed lachend naar koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

  Lees verder
 • Máxima draagt jurk van Natan

  Máxima draagt jurk van Natan

  19.09.2017 - Koningin Máxima draagt op Prinsjesdag een klassieke a-lijn japon vervaardigd uit een transparante brokaat met grove bloemen in een aquamarijn kleur. Dit staat op de website van het Koninklijk Huis. Volgens kenners is de japon een ontwerp van het Belgische modehuis Natan.

  Lees verder
 • Koning: in hart en gedachten bij Sint-Maarten

  Koning: in hart en gedachten bij Sint-Maarten

  19.09.2017 - De ogen mogen op Prinsjesdag dan op Den Haag gericht zijn, in ons hart en gedachten zijn we in de eerste plaats bij de inwoners van Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius. Dat heeft koning Willem-Alexander gezegd in de troonrede, de traditionele aftrap voor een nieuw parlementair jaar.

  'We leven intens mee'
 • Willem-Alexander op weg naar Ridderzaal

  Willem-Alexander op weg naar Ridderzaal

  19.09.2017 - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vanaf Paleis Noordeinde in de Glazen Koets vertrokken naar het Binnenhof. Na een korte rijtoer door het centrum van Den Haag komt het koningspaar aan bij de Ridderzaal. Daar leest Willem-Alexander de troonrede voor. Dit jaar doet hij dat voor de vijfde keer.

  Honderden belangstellenden voor het paleis
 • Armin van Buuren in de wolken

  Dj kiest voor gezinsuitbreiding

  Armin van Buuren in de wolken

  19.09.2017 - Armin van Buuren is in de zevende hemel. De dj verwelkomt met trots hun nieuwe familielid.

  Lees verder
 • Feest in huize Vermolen

  Feest in huize Vermolen

  19.09.2017 - Ellemieke Vermolen plaatste een emotioneel bericht vandaag op Instagram. De presentatrice is vandaag 9 jaar samen met haar Sergio.

  Lees verder
Mobiel Standaard