Inloggen
 • Gregory van der Wiel is vader geworden

  Gregory van der Wiel is vader geworden

  25.02.2018 - Voetballer Gregory van der Wiel en zijn vriendin Rose Bertram zijn zondagmiddag ouders geworden van een dochter. Hoe het meisje heet, is nog niet bekend gemaakt.

  Lees verder
 • Banden auto Mel B. lek geprikt

  Banden auto Mel B. lek geprikt

  25.02.2018 - Mel B denkt dat iemand het op haar gemunt heeft. De voormalig Spice Girl vond haar auto zaterdag beschadigd terug en claimt dat iemand dat met opzet heeft gedaan.

  Lees verder
 • Tiësto wenst Martin Garrix succes

  Tiësto wenst Martin Garrix succes

  25.02.2018 - Tiësto heeft Martin Garrix persoonlijk succes gewenst met zijn optreden tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. De twee belden elkaar voorafgaand aan het evenement.

  Lees verder
 • Toch kort geding tegen Gordon

  Toch kort geding tegen Gordon

  25.02.2018 - De man in wie Gordon dacht zijn liefde gevonden te hebben zet zijn juridische stappen tegen de presentator toch door. Advocaat Vincent van der Velde bevestigt dat het kort geding op 9 april dient voor de rechtbank in Lelystad.

  Lees verder
 • Dronken Bold-acteur Winsor Harmon opgepakt

  Dronken Bold-acteur Winsor Harmon opgepakt

  25.02.2018 - Voormalig The Bold and the Beautiful-acteur Winsor Harmon is afgelopen week opgepakt voor openbaar dronkenschap. De 54-jarige Amerikaan, die in de soap ruim twintig jaar de rol vertolkte van Thorne Forrester, werd al wildplassend in een park in de buurt van Los Angeles gezien waarna omstanders de politie belden.

  Lees verder
 • Notting Hill-actrice (53) plotseling overleden

  Notting Hill-actrice (53) plotseling overleden

  25.02.2018 - De Britse actrice Emma Chambers is, naar nu bekend is geworden, afgelopen woensdag overleden. Volgens haar agent is de 53-jarige actrice een natuurlijke dood gestorven.

  Lees verder
 • Barbie kapot van gelekte seksvideo

  Barbie kapot van gelekte seksvideo

  25.02.2018 - Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gaat aangifte doen omdat iemand een seksvideo waarop zij te zien is, heeft gelekt. Degene die verantwoordelijk is voor de verspreiding van het filmpje had contact met Barbie gezocht en eiste een 'flink geldbedrag' om de opname niet naar buiten te brengen. Toen De Jong hier niet in meeging, heeft de persoon de video naar buiten gebracht.

  Lees verder
 • Dochtertje voor Robin Thicke

  Dochtertje voor Robin Thicke

  25.02.2018 - Robin Thicke en zijn vriendin April Love Geary zijn ouders geworden van een dochter. Mia Love Geary werd op donderdag geboren. Robin maakte het nieuws zaterdag bekend op Instagram.

  Lees verder
Mobiel Standaard