Inloggen
 • Column Patty Brard

  Column Patty Brard

  Patty over Vamos Met De Familie Pos

  16.05.2018 - De familie Pos is bekend geworden door hun deelname aan Helemaal Het Einde!, een reallifeserie over drie Hollandse gezinnen die emigreren en elders vanuit het niets een volledig nieuw bestaan opbouwen. In het eerste seizoen gingen ze naar Chili. In het begin vond ik Ilona en Stephan Pos een nogal omhooggevallen middelmatig stel, dat zich wel heel erg verheven voelde boven de andere twee gezinnen. Na een aantal afleveringen heb ik mijn mening compleet bij moeten stellen. Die middelmatigheid bleek normaalheid te zijn en hun echtheid bleken ze gewoon te tonen zonder ook maar iets bij te stellen. Ilona is een normale, echte, lieve moeder voor haar twee normale, echte zoontjes Bjorn en Tycho, die zijn zoals we zoveel jongetjes van die leeftijd kennen. Stephan is een doodnormale vader die zoals alle vaders altijd denkt dat hij leuk is en juist daarom ook echt irritant leuk is. Bij hem denk je wat je thuis zo vaak denkt: heb je hem ook weer!

  'Ik geniet van zulke oprechte televisie'
 • Britt Dekker gewond

  Tijdens race op circuitpark Zandvoort

  Britt Dekker gewond

  20.05.2018 - Britt Dekker is zondag lichtgewond geraakt tijdens haar deelname aan de Ladies GT tijdens de Jumbo Racedagen op circuitpark Zandvoort. De vlogster kreeg bij een aanrijding glas in haar oog, zo vertelt ze op Instagram bij een foto waarop ze door ambulancepersoneel wordt geholpen.

  'Glas uit mijn oog is verwijderd'
 • Cast Suits geniet na van sprookjeshuwelijk

  Cast Suits geniet na van sprookjeshuwelijk

  20.05.2018 - De castleden van de tv-serie Suits, die zaterdag aanwezig waren bij de bruiloft van de Britse prins Harry en actrice Meghan Markle, kijken allemaal terug op een bijzondere dag. Op sociale media delen ze foto's van het feest en wensen ze hun voormalige collega nogmaals veel geluk.

  Lees verder
 • Ontwerpster trouwjurk Meghan blij met kans

  Ontwerpster trouwjurk Meghan blij met kans

  20.05.2018 - Clare Waight Keller, de ontwerpster van de trouwjurk van Meghan, de hertogin van Sussex, is blij dat ze een bijdrage kon leveren aan een "historisch moment". Dat heeft de Britse, die werkt voor het Franse modehuis Givenchy, gezegd tegen de BBC.

  Lees verder
 • Hugh Grant gaat trouwen

  Eind deze maand!

  Hugh Grant gaat trouwen

  20.05.2018 - Hugh Grant stapt aan het einde van de maand in het huwelijksbootje. De 57-jarige acteur geeft dan het jawoord aan zijn 39-jarige vriendin Anna Eberstein.

  Verbazing bij vrienden...
 • 2,3 miljoen mensen keken naar huwelijk

  2,3 miljoen mensen keken naar huwelijk

  20.05.2018 - Ruim 2,3 miljoen mensen hebben zaterdag gekeken naar het huwelijk van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

  Lees verder
 • Tineke in de prijzen

  Tineke in de prijzen

  20.05.2018 - Tineke de Nooij krijgt een Ere Reissmicrofoon. De 77-jarige presentatrice krijgt de prestigieuze radioprijs, die slechts zes keer eerder werd uitgereikt, voor haar gehele oeuvre. Dat werd zondagmiddag bekendgemaakt in het radioprogramma De Perstribune.

  Lees verder
 • Meghan krijgt ring Diana

  Meghan krijgt ring Diana

  19.05.2018 - Prins Harry heeft Meghan, de hertogin van Sussex, een ring van aquamarijn gegeven als huwelijkscadeau. Dat meldt Sky News. Op foto's is te zien dat Meghan de ring draagt op weg naar het grote feest in Frogmore House.

  Lees verder
 • Harry en Meghan officieel man en vrouw

  Meghan kiest jurk van Clare Waight Keller

  Harry en Meghan officieel man en vrouw

  19.05.2018 - De Britse prins Harry en Meghan Markle zijn officieel man en vrouw. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, heeft zaterdag in de St. George's Chapel van Windsor Castle het huwelijk gesloten tussen de twee.

  'Jurk van 115.000 euro'
Mobiel Standaard