Inloggen
 • Quinty Trustfull doopt eigen tulp

  Quinty Trustfull doopt eigen tulp

  19.01.2019 - Deze zaterdag is het Nationale Tulpendag en daarom kreeg RTL-presentatrice Quinty Trustfull haar eigen tulp, met de naam Tulipa Quinty Trustfull. De Tulpendag is het officiële startschot voor het internationale snijtulpenseizoen, en werd gevierd op de Dam in Amsterdam. Daarbij mochten mensen ook gratis tulpen plukken.

  Lees verder
 • Windsor Davies overleden

  Windsor Davies overleden

  19.01.2019 - De Britse acteur Windsor Davies is donderdag op 88-jarige leeftijd gestorven. Hij werd bekend als Battery Sergeant Major Williams in de serie Oh Moeder, Wat Is Het Heet (It Ain't Half Hot Mum), die op televisie was van 1974 tot en met 1981.

  Lees verder
 • Ernst Daniël Smid op tournee met dochter Coosje

  Ernst Daniël Smid op tournee met dochter Coosje

  19.01.2019 - Ernst Daniël Smid toert vanaf maart met zijn dochter Coosje (28) langs de Nederlandse theaters. 'Het is niet uit te leggen hoe uniek het is om dit met mijn dochter te mogen doen', zegt de 65-jarige operazanger bariton over het liedjesprogramma.

  Lees verder
 • Prinses Margriet gaat door zo lang het kan

  Prinses Margriet gaat door zo lang het kan

  19.01.2019 - Prinses Margriet wordt zaterdag 76 jaar. Nog steeds geen leeftijd om te stoppen met werken of de koffers definitief op zolder te zetten. 'Zo lang we het kunnen doen, denk ik, dan zullen we het doen', zei de prinses voorafgaand aan het jaarlijkse Peter Stuyvestant Ball in New York. Van terugtrekken na 37 jaar beschermpaarschap, samen met echtgenoot Pieter van Vollenhoven die later dit jaar 80 wordt, is dus nog geen sprake.

  Lees verder
 • René van Kooten was nog nooit zo bang

   René van Kooten was nog nooit zo bang

  18.01.2019 - De veel te vroege geboorte van zijn tweede dochter heeft er flink ingehakt bij René van Kooten. De musicalster was nog nooit zo bang in zijn leven, vertelt hij.

  Lees verder
 • Sony Music dumpt R. Kelly

  Sony Music dumpt R. Kelly

  18.01.2019 - Platenmaatschappij Sony Music en R. Kelly gaan per direct uit elkaar. De precieze reden is niet bekend maar het is aannemelijk dat de storm rond de r&b-zanger de aanleiding is voor de beëindiging van de samenwerking.

  Lees verder
 • Hanna Verboom in verwachting

  Hanna Verboom in verwachting

  18.01.2019 - Hanna Verbooms wens gaat eindelijk uitkomen: de 35-jarige actrice wordt binnenkort moeder, zo liet ze weten op Instagram.

  Lees verder
 • Paul de Leeuw ondergaat knieoperatie

  Paul de Leeuw ondergaat knieoperatie

  18.01.2019 - Kersverse RTL-coryfee Paul de Leeuw is vrijdag kort onder het mes gegaan. De komiek moest zich melden voor een kijkoperatie aan zijn knie.

  Lees verder
Mobiel Standaard